FANDOM


From Youtube

Description Edit

Szevasztok! Ebben a Fegyverteszt És Összeállítás videóban az egyik kedvenc fegyveremet fogom bemutatni, melynek az Ogris nevet adták a fejlesztők! Ez a rakétalövő remek társatok lehet ha komolyabb defense küldetésekre mentek valamelyik bolygóra, ill. Tower küldetésekre is nagyszerű! Megmutatom, hogy Catalyst és 5 Forma segítségével mit is lehet kihozni ebből az amúgy is nagyszerű fegyverből! Remélem tetszeni fog a videó! Ha igen Like-old! Köszönöm!

Klánunk weboldala: http://www.huntennos.com/


Ha játékot szeretnétek vásárolni kattintsatok az itt látható linkre, válasszatok, regisztráljatok és vásároljatok árengedménnyel! Íme a link: https://www.g2a.com/r/rzrobot ( A vásárlás elektronikusan történik és CD kulcsot ill. aktiváló kódot kaptok a választott játékhoz! )


Bármilyen kérdésed van tedd fel a videó kommentben (amennyiben a komment ill. kérdés nem a témával kapcsolatos válaszadás nélkül autómatikusan törölve lesz! ) vagy privát E-mailban itt a Youtube-on illetve a csatornám Beszélgetés részében! Amint időm engedi és tudok válaszolok! Ha tetszett a videó Like-old és kérlek NE FELEJTS EL FELÍRATKOZNI! És kérlek ajánlj ismerőseidnek is! Köszönöm!

Appears on these pages
of

  • Ogris

    The Ogris is a Grineer rocket launcher unlockable through Chem Lab Research in the Dojo. While...

Appears on these wikis
of

  • Ogris

    Warframe Wiki

    The Ogris is a Grineer rocket launcher unlockable through Chem Lab Research in the Dojo. While…

File history

Click on a date/time to view the file as it appeared at that time.

Date/TimeThumbnailDimensionsUserComment
current14:26, May 2, 2014Thumbnail for version as of 14:26, May 2, 201417:32480 × 269 (30 KB)RzRobot (wall | contribs)created video

Metadata

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.